top of page

Wil jij weer fit & Vitaal door het leven gaan?

Wil je bijv. meer energie hebben, beter kunnen slapen, beter om kunnen gaan met stress, uit je burn-out komen, een aantal kilootjes afvallen, gewoon weer lekker in je vel zitten? Dan gaat hier jouw reis naar een betere gezondheid, balans, rust & ontspanning beginnen. Door middel van een complete aanpak van jouw leefstijl, gericht op voeding, beweging en ontspanning gaan we werken aan een betere versie van jouzelf. Iedere aanpak is persoonlijk en zal zich helemaal toespitsen op wat jij nu nodig hebt.

 

We gaan van start met een uitgebreide intake, waarbij we gericht gaan kijken waar jij nu staat op het gebied van voeding en hormonen en vooral wat jouw doelen zijn. Op basis hiervan gaan we aan de slag. En kun jij bepalen of je na het adviesplan zelf aan de slag gaat om weer fit & vitaal te worden. Als je echt een stap verder wilt zetten met een gezondere leefstijl, kies dan voor het coachingsprogramma, Fit & Vitaal "helemaal in balans". Een 10-weeks programma waarin gezonde voeding, bewegen en ontspanning centraal staan. En je na 10 weken fitter, energieker en ontspannen voelt en je stappen hebt gezet om deze manier van leefstijl vol te houden en je ook lukt om blijvend je leefstijl te verbeteren.

Met dit programma ga ik je stap voor stap helpen om o.a.:

 • stress te verlagen

 • overgangsklachten te verminderen

 • kilootjes kwijt te raken

 • je energieker te voelen

 • een betere conditie te krijgen

 • te stoppen met malen

 • beter te slapen

 • af te komen van PMS klachten

 • en vooral: weer fit & vitaal in het leven te staan!

patricia-25.jpg
patricia-16.jpg
patricia-5.jpg

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven

En het goede nieuws is dat ook jij je weer Fit & Vitaal door het leven kunt gaan. Blijf vooral niet met je klachten lopen.  Door veranderingen aan te brengen aan je leefstijl kun je een hoop in gang zetten naar weer een fit & vitaal leven. Ik richt mij op de pijlers voeding, bewegen en ontspanning.

 

 

 

Wil jij weten hoe je ervoor staat qua levenstijl en advies krijgen hoe je aan evt. oorzaken kunt werken? Boek dan een Fit & Vitaal Basis.

 

Wat krijg je:

 • Intake

      Intake gesprek van 20 min. om te 

      bespreken waar jij nu staat maar

      vooral waar je naar toe wilt (kan

      face to face of online).

 • Gezondheidscheck basis

       Na de intake vul je een 

      vitaliteitscheck in door middel van

      online formulieren. En gaan we

      eerst kijken hoe jij er op dit

      moment voorstaat.

 • Persoonlijk Adviesplan bespreken

      Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht

      op voeding/voedingsstoffen, beweging en

      ontspanning deze nemen we door tijdens

      een face to face of online sessie van 60 min.

 • Zelf er mee aan de slag

      Na afloop van de sessie weet jij waar je aan        toe bent en met heldere stappen kan jezelf          aan de slag.

Prijs voor Fit & Vitaal Basis: 97,-

 

Fit & Vitaal Basis

 

 

 

Wil je echt een stap verder zetten met een gezondere leefstijl, kies dan voor het coachingsprogramma, Fit & Vitaal "helemaal in balans". Een 10-weeks programma waarin gezonde voeding, bewegen en ontspanning centraal staan. En je na 10 weken fitter, energieker en ontspannen voelt en je stappen hebt gezet om deze manier van leefstijl vol te houden en je ook lukt om blijvend je leefstijl te verbeteren.

​Inclusief:

 • Intake 

Tijdens het intake gesprek van 30 min. bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt met je leefstijl (kan face to face of online).

 • Gezondheidscheck uitgebreid

Je vult een uitgebreide vitaliteitscheck in en een eetdagboek door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment qua voeding, beweging, supplementen en hormonen voorstaat.

 • Persoonlijk adviesplan

Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht op voeding, supplementen en ontspanning met oorzaken en oplossingen en deze bespreken we tijdens het 1e coach sessie (face to face of online mogelijk)van 60 min.

 • 5 x Mind-Walk sessies

Hierna plannen we 5 Mind-Walk sessies in van 1,5 uur. Waarin we samen de natuur in gaan. En bewegen combineren met ontspanningsoefeningen, te denken aan yoga, mindfulness en meditatie. Ik geef je tools mee om rust in je lichaam te krijgen maar vooral te behouden. En nee totaal niet zweverig. Alles met als resultaat meer rust en energie in jouw lijf.

 • 10-weekse Online VoedingsAcademie

Je gaat 10-weken aan de slag met de Online VoedingsAcademie. 10 weken lang leer je op een gezonde en toegankelijke manier te koken en een gezondere leefstijl neer te zetten. Je ontvangt 10 weken lang heerlijke, gezonde en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Maar je ontvangt ook uitgebreide informatie over hormonen, darmen en supplementen. Iedere week staat er een ander thema centraal.

Een programma waarmee je stap voor stap een verandering zet om een gezondere & fittere leefstijl te behouden.

 • Extra Coachsessie

Tijdens de 10 weken plannen we nog een extra coachsessie van 60 min. om te bespreken hoe het met je gaat.

 • Ontspanningsmassage

Heerlijk ontspannen tijdens een 45 min. ontspanningsmassage keuze uit olie- of klankschaalmassage.​

 • Extra Coachsessie

Aan het eind van het 10-weekse programma plannen we nog een coachsessie. Om te kijken waar jij nu staat en vooral om je op weg te helpen een Fit & Vitaal leven voort te zetten. ​

 

 

Bij de 10-weekse Fit & Vitaal coaching krijg je in augustus en september 2023 een gratis vetzurenmeting t.w.v. 125,-.

 

Via een klein vingerprikje nog meer inzicht krijgen. In oa. de Omega-6:3 balans in jouw lichaam maar ook over jouw cellen en afweerwaarde (immuunsysteem).

 

Prijs: 535,-

10-weekse Fit & Vitaal
"Helemaal in Balans"programma

Blijf niet rondlopen met ongemakken

Fall Salad

Aktie: augustus & september

patricia-3.jpg
 • Facebook
 • Instagram
logo Mind Walk.jpg
OVA logo.png
mbvn gecertificeerd 2 ster lid.png
bottom of page