top of page

Tijd voor jezelf

 

Wat is er fijner om echt een moment voor jezelf te nemen en te genieten van een ontspanningsmassage. U kunt heerlijk genieten van een klankschaal- of ontspanningsmassage. Beide massages brengen je tot diepe ontspanning en brengen de spieren tot rust. Fijn in periodes van stress door oa. werk, ziekte. 

 

Bij de ontspanningsmassage maak ik gebruik van massageolie waarbij ik gebruiik maak van natuurlijke etherische olien afsgestemd op jouw behoefte. Daarnaast maak ik gebruik van diverse massagetechnieken. Het is ook mogelijk om een combinatie massage te reserveren van klankschaal en ontspanningsmassage.

Je bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

patricia-11.jpg
singing-bowl-4595928_1920.jpg

Hoe hebben andere de klankschaalmassage ervaren

Sander:

Klankschalen massage Huh?!

Mijn naam is Sander, vader van 2 volwassen kinderen en getrouwd met mijn lieve vrouw Sylvia.
Ik ben werkzaam in het zakenleven als Manager Operations.
Na jarenlang te weinig aan mezelf te hebben gedacht, is begin 2020 mijn emmertje overgelopen, een burnout... Onze vriendin Patricia heeft mij gevraagd om een Klankschaal massage bij haar te ondergaan. “Sander, dit is goed voor je!”
Eerlijk gezegd had ik hier wel mijn bedenkingen bij, beetje zweverige bedoeling..
Maar wat had ik het mis!
Patricia is in staat om een zeer ontspannen sfeer en daardoor een veilige omgeving te creëren, hierdoor kon ik me volledig overgeven aan de masserende trillingen en mediterende geluiden van de klankschalen. Wat een geweldige ervaring.
Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!


 

Sylvia:

Ik vond de klankschaalmassage heel prettig. Van te voren en tijdens de behandeling werd er door Patricia uitgelegd wat ze deed en wat het effect zou kunnen zijn. Ik kon mij goed ontspannen en overgeven aan de klanken en de trillingen. Waar de ene schaal emoties/blokkades los maakte, zorgde een andere schaal weer voor heel veel ontspanning. Patricia zorgt ervoor dat je je veilig en ontspannen voelt.

Na de massage was ik eerst vrij loom, maar daarna vol energie. Een super ervaring en ik kom zeker nog eens terug.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page