top of page

Klankschaalmassage

 

Een klankschaalontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen een ontspannen of verfrissend effect hebben op het lichaam. Ervaar zelf wat een klankschaalmassage voor u kan betekenen!

Voordelen van een klankschaalmassage

  • Diepgaande ontspanning

  • Rust en balans

  • Meer energie

  • Verbeterde nachtrust

  • Verbeterde concentratie

 

Een sessie duurt +/- 60 tot 75 min. incl. intake en een drankje aan het einde van de sessie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie is de klankschaalmassage?

Klankschaalmassages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie wil ervaren!

Voor wie (mogelijk) niet?

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap). Mocht u ondanks onze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie meedoen, is dit geheel op eigen risico!

 

Hoe verloopt een klankbehandeling?

Je hoeft voor een klankschaalmassage niet uit de kleren. Alleen je schoenen doe je uit en eventueel een riem of sieraden doe je af. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden en de mobiel gaat tijdens de behandeling even uit. Als er behoefte aan is krijg je een deken of doek over je heen wat aanvoelt als een beschermende pakking. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden naast en op je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een vilten klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd.

Prijzen klankschaalmassage:

60 min sessie:  45,-

80 min incl. olie: 60,-

Massage stippenkaart: je krijgt 6 massages en betaalt er 5. Totaal 225,-

Massage cadeaubon voor de feestdagen een uur massage voor: 40,-

Ook mogelijk om voor zaterdag of zondag een reservering te maken.


 

Hoe hebben andere de klankschaalmassage ervaren

Sander:

Klankschalen massage Huh?!

Mijn naam is Sander, vader van 2 volwassen kinderen en getrouwd met mijn lieve vrouw Sylvia.
Ik ben werkzaam in het zakenleven als Manager Operations.
Na jarenlang te weinig aan mezelf te hebben gedacht, is begin 2020 mijn emmertje overgelopen, een burnout... Onze vriendin Patricia heeft mij gevraagd om een Klankschaal massage bij haar te ondergaan. “Sander, dit is goed voor je!”
Eerlijk gezegd had ik hier wel mijn bedenkingen bij, beetje zweverige bedoeling..
Maar wat had ik het mis!
Patricia is in staat om een zeer ontspannen sfeer en daardoor een veilige omgeving te creëren, hierdoor kon ik me volledig overgeven aan de masserende trillingen en mediterende geluiden van de klankschalen. Wat een geweldige ervaring.
Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!


 

Sylvia:

Ik vond de klankschaalmassage heel prettig. Van te voren en tijdens de behandeling werd er door Patricia uitgelegd wat ze deed en wat het effect zou kunnen zijn. Ik kon mij goed ontspannen en overgeven aan de klanken en de trillingen. Waar de ene schaal emoties/blokkades los maakte, zorgde een andere schaal weer voor heel veel ontspanning. Patricia zorgt ervoor dat je je veilig en ontspannen voelt.

Na de massage was ik eerst vrij loom, maar daarna vol energie. Een super ervaring en ik kom zeker nog eens terug.

patricia-29.jpg
patricia-30.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page