top of page

Jouw reis zonder burn-out, meer balans, rust & ontspanning gaat hier beginnen
 

Wil je meer energie hebben, beter kunnen slapen, beter om kunnen gaan met stress, uit je burn-out komen, weer lekker in je vel zitten? Dan gaat hier jouw reis naar een betere gezondheid, balans, rust & ontspanning beginnen. Door middel van een complete aanpak van jouw lifestyle, gericht op voeding, supplementen, beweging en ontspanning gaan we werken aan een betere versie van jouzelf. Iedere aanpak is persoonlijk en zal zich helemaal toespitsen op wat jij nu nodig hebt.

We gaan van start met een uitgebreide intake, waarbij we gericht gaan kijken welke stofjes jij mist. Het gaat hier om de stofjes die we neurotransmitters noemen of nog beter onze gelukshormonen. Te veel stress zorgt niet alleen voor een disbalans in onze darmen het zorgt er ook voor dat er een disbalan
s ontstaat in de productie van deze gelukshormonen. En hierdoor ga je je alleen maar slechter voelen. Welke stofjes jij mist gaan we aan  de hand van een test aanvullen. En je zult al snel resultaat merken. Minder stress ervaren, beter slapen en rust ervaren.


 


  

Wil je eerst meer informatie over een van de Balans pakketten of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik contact met je op.

Balans Basis    95,-

Met dit consult gaan we kijken naar jouw voeding en vooral voedingsstoffen (gelukshormonen). Zodat je evt. tekorten kunt aanvullen en je weer lekker gaat voelen. Maar we nemen ook een kijkje in jouw leefstijl. Wat maakt het dat je last hebt van bijv. stress, burn-out, slapeloosheid. En met wat kleine aanpassingen je weer lekker gaat voelen.

 

​Inclusief:

- Intake

Intake gesprek van 20 min. om te bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt (kan face to face of online).

· Vragenlijst invullen

Na de intake vul je een uitgebreide vitaliteitscheck in door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment voorstaat.

· Persoonlijk Adviesplan bespreken

Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht op voeding/voedingsstoffen, beweging en ontspanning deze nemen we door tijdens een face to face of online sessie van 60 min.

patricia-25.jpg

Balans Extra    245,-

patricia-3.jpg

Met dit consult gaan we een stapje verder kijken naar jouw voeding en vooral voedingsstoffen (gelukshormonen). Maar maken we ook gebruik van een unieke vetzuren bloedtest waarmee we meer inzicht krijgen op celniveau. En dus nog meer gerichter tekorten kunt aanvullen en je weer lekker gaat voelen. Maar we nemen ook een kijkje in jouw leefstijl. Wat maakt het dat je last hebt van bijv. stress, burn-out, slapeloosheid. En met wat kleine aanpassingen je weer lekker gaat voelen.

Inclusief:

- Intake

Intake gesprek van 20 min. om te bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt (kan face to face of online).

· Vragenlijst invullen

Na de intake vul je een uitgebreide vitaliteitscheck in door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment voorstaat.

- Bloedtest vetzurenmeting t.w.v.169,-

Met deze bloedtest krijg je nog meer inzicht in jouw gezondheid. Aan de hand van een klein vingerprikje. Krijg jij oa. inzicht op celniveau, in de balans tussen Omega 3 en 6 en of je cellen voedingsstoffen wel goed opneemt. Ons lichaam hoort de nodige voedingsstoffen te kunnen opnemen en de afvalstoffen te verwijderen. Wanneer dit proces niet goed verloopt ontstaan er allerlei laaggradige ontstekingen. Wordt de balans niet hersteld of alleen nog maar verder uit balans gehaald door onze levensstijl dan groeien deze laaggradige ontstekingen uit tot chronische ontstekingen. Wat er nu bekend is bij alle bekende welvaartsziektebeelden is dat ze allemaal voortvloeien uit chronische ontstekingen.

· Persoonlijk Adviesplan bespreken

Ik maak een uitgebreid persoonlijk adviesplan gericht op voeding/voedingsstoffen, beweging en ontspanning deze nemen we door tijdens een face to face of online sessie van 60 min.

  • Facebook
  • Instagram
Logo patricia_zonder mindfulness.jpg
Anchor 1
bottom of page