top of page

Vitamine D test

De VitaminD Test is een vertrouwelijke, door het laboratorium geanalyseerde gedroogde bloedvlektest die de huidige status onthult en helpt om de voedingsbehoeften van vitamine D aan te passen. Het  is snel en eenvoudig te gebruiken en het resultaat van de vitamine D-status wordt samengevat in gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen.

 

Het doen van de test geeft je inzicht in je vitamine D-niveaus en je krijgt aangepaste aanbevelingen over hoe je je vitamine D-niveaus kunt behouden of verbeteren. Het wordt aanbevolen om de test elke 120 dagen te doen om je status te controleren en je inname en levensstijl aan te passen aan seizoensvariaties. 

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van don't poll
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

Hoe gaat de Vitamine D bloedtest in zijn werk?

Met een handige (hele kleine) prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is binnen een aantal weken de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag maak ik een passend advies.

Tarieven van een vitamine D bloedtekst

Wil jij je weer lekker in je vel voelen? Dan zeg ik altijd meten = weten en op basis hiervan kun je gericht werken aan je gezondheid.

- Bloedtest afname

- 1 consult van 60 minuten om uitslag en advies door te nemen

De kosten van deze bloedtest en advies zijn: 170,-

Sunrise
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page