top of page
  • Writer's picturepvdeijk

Mindfulness met Kerst

Afgelopen week heb ik Kerst gevierd in Spanje. En nee niet traditioneel maar in een finca op kan ik wel zeggen een white Spot aan de Costa Blanca. Een idyllische finca midden in de Sierra de Bernia. Ik wilde mijn batterij opladen. Niet alleen dat, ik wilde vooral emoties, boosheid, verdriet van de afgelopen reorganisatie-periode loslaten. En ik had geen betere plek hiervoor kunnen uitzoeken.


Refugio Marnes (refugiomarnes.com), Willem en Richard zijn de fantastische eigenaren. Die hier een paradijsje hebben neergezet. Om echt afstand te kunnen nemen van alles. Geen verkeer, WiFi (wel beschikbaar in het hoofdgebouw/geen gebruik van gemaakt) en geen TV. Alleen maar omarmt door natuur, vogelgeluiden, 2 ezels, leesboeken, wijntje, tapas en elkaar. En een droom van een finca. Afgelegen maar met de auto, te voet of fiets ook weer dicht bij alles. Wat ga ik het missen. En wat we nooit eerder hebben gedaan, juni 2020 gaan we weer terug, we hebben direct geboekt.


Een weekje is niet lang om alles te verwerken. Maar ik weet dat mijn team goed terecht gaat komen. En het nu ook me-time wordt! Met 2020 voor de deur, mooie kansen en dromen om waar te gaan maken. Ik zeg op naar een mooi jaar🍾
97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page