top of page
  • Writer's picturepvdeijk

Hoe voelt het om op adem te komen..


Ik zit al een aantal weken thuis. Op adem te komen van alles. Van tevoren had ik niet kunnen denken wat dit met je doet. Van onrust, schuldgevoel, verdriet, boosheid naar rust, blijdschap, energie en dankbaarheid. Dankbaarheid & liefde naar Leon die dit geval toch ook moet opvangen en ook naar Landal GreenParks. De ruimte en aandacht die ze mij geven vind ik ongekend fijn. En ik merk dat ik ook weer zin en energie krijg om weer te starten. Zo mooi om dit zelf weer op te merken. Een lichaam zit mooi in elkaar. Vandaag ga ik lunchen op kantoor en heb ik een bila met mijn fantastische manager Manon. En zie ik hopelijk ook mijn twee kanjers Anita en Monique en uiteraard mijn andere fijne collega's. Het maken van een opbouwschema, tja daar had ik wel van gehoord maar nog niet zelf mee in aanraking geweest. Waar te starten, hoeveel enz. Maar we gaan een mooie, nieuwe, frisse start maken en vooral goed bij mijzelf voelen. Voelt het goed, niet goed, zijn er signalen van mijn lichaam? En deze vooral niet negeren. Nu eerst genieten van mijn yoga & meditatieritueel. Een fijne week allemaal en luister naar je lichaam. Je hebt er maar 1!112 views0 comments

Komentar


bottom of page