Vitale medewerkers maken vitale bedrijven

Een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers nodig. Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers plukken daar de vruchten van. De organisatie is wendbaar en groeit gemakkelijker mee met de economische en technologische ontwikkelingen.
 ✔ Betere arbeidsprestaties
 ✔ Talenten komen beter tot ontwikkeling
 ✔ Minder uitval en kosten ziekteverzuim
 ✔ Minder ongewenst personeelsverloop
 ✔ Hogere productiviteit
 ✔ Meer creativiteit
 ✔ Meer werkplezier

 

Bewezen effectief

De combinatie van bewegen en mindfulness is een bewezen effectieve manier om mentaal en lichamelijk fit te blijven. De geleerde technieken en tools kunnen direct worden toegepast in de praktijk. Het geeft uw werknemers handvatten om tot rust te komen en nieuwe energie op te bouwen. Dus goed voor de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

De mogelijkheden:

 

 

 

 

Een 5-weekse outdoor training                                                         Een wandeling van 1 - 1,5 uur op uw eigen

in groepsverband waarbij we de                                                      locatie. Te denken aan een lunch walk,

kracht van lopen in de natuur                                                           team-uitje of als afsluiting van de week.

combineren met een gezonde                                                          De wandeling wordt afgewisseld met

ademhaling en oefeningen uit                                                          mindfulness en een gezonde ademhaling.

mindfulness, yoga, tai chi en meditatie.

 

 

 

Voor meer informatie

neem contact op:

Patricia van der Eijk

0610883985

pvdeijk@casema.nl

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now