5-weekse Mindful Walk groeps cursus
 

Mindful  Walking combineert wandelen in de natuur
met ademhalingstechnieken en mindfulness

Sta je alleen nog maar in de haast modus? Heb je vage klachten en ben je regelmatig moe? Kost het je moeite om genoeg te bewegen? Ben je hieperdepieper van stress en onrust? Dan gaat deze 5-weekse cursus jouw zeker helpen.

 

De belangrijkste resultaten zijn rust in je hoofd, energie in je lijf en minder stress. We gaan in groepsverband in vijf sessies van 1,5 uur Mindful Walken. Bewust wandelen in de natuur, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en mindfulness. Samen onthaasten. Tijd voor jezelf. Even lekker tot rust komen. Lekker je hoofd leegmaken.

 

Wat is Mindful Walking?

Mindful Walking betekent bewust wandelen. maar hoe dan? Door dit te combineren met ademhalingstechnieken en mindfulness. In deze cursus Mindful Walking is er aandacht voor jou, voor je ademhaling en voor je lijf. Je zult ervaren dat Mindful Walking effectief is om je aandacht weg te halen bij stress en zorgen.

Mindful Walking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Snelheid of afstand is helemaal niet belangrijk. Nee, we gaan genieten van de natuur en vooral lekker relaxed wandelen. Soms zullen we even stoppen voor uitleg of een oefening. Je leert hoe je bewuster kunt wandelen met aandacht voor je lijf en je gevoel. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen van deze cursus neem je mee naar huis en kun je natuurlijk gewoon toepassen in je dagelijkse leven.

Deze cursus heeft als voordeel dat je in een aantal weken de positieve effecten van Mindful Walking zult ervaren. We zullen in deze cursus meer verdiepen dan tijdens een clinic. Je zult nieuwe inzichten en inspiratie opdoen waardoor je anders kunt omgaan met stress. Je zult verrast zijn hoe groot de effecten zijn voor je energieniveau.

 

 

 

 

TDP_1012.JPG
patricia-15.jpg

Datum: vrijdagochtend 22, 29 oktober, 5, 12 en 19 november

Tijd: 9:30 - 11:00 uur

Kosten: €95,-

Startlocatie: het Paddepad, Den Haag

Wat een lol en energie

in de groep. Heerlijk

om op deze manier

met je lijf bezig te zijn.

Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Dank

Esther

4- weekse Mindful Walk 1 op 1 cursus

100% aandacht voor jou

Sta je alleen nog maar in de haast modus? Heb je vage klachten en ben je regelmatig moe? Kost het je moeite om genoeg te bewegen? Ben je hieperdepieper van stress en onrust? En wil je graag een 1 op 1 cursus, kies dan voor deze 4-weekse variant. Met nog meer aandacht voor jou.

De belangrijkste resultaten zijn rust in je hoofd, energie in je lijf en minder stress. We gaan in groepsverband in vijf sessies van 1,5 uur Mindful Walken. Bewust wandelen in de natuur, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en mindfulness. Samen onthaasten. Tijd voor jezelf. Even lekker tot rust komen. Lekker je hoofd leegmaken.

Data en tijden: zijn in overleg

Kosten
: € 145,-
 
Startlocatie: het Paddepad, Den Haag (evt. in overleg mogelijk om op een andere locatie te starten.

patricia-8.jpg
patricia-9.jpg

Wat zeggen deelnemers over de cursus:

Ik ben zo blij dat ik mij heb aangemeld voor de 1 op 1 mindful Walk cursus. Niet alleen kwam ik letterlijk bij mijzelf, maar de lessen zijn heerlijk opgebouwd uit een combinatie van yoga, meditatie, conditionele oefeningen, wandelen en mindfulness. Echt met beide benen op de grond, heerlijk.

Petra

De een-op-een lessen zijn een aanrader. Patricia biedt veel aan, zonder de druk van moeten of presteren. Ik leer om mijn levensstijl van ‘meer, sneller, langer en teveel multitasken’ om te buigen naar ‘kalmte, betere ademhaling, ontspanning, focus én fysieke verbetering’. Om dat in de buitenlucht in het prachtige Westduingebied te ervaren is letterlijk en figuurlijk een verademing. 

Marinka

Mindful Walk Clinic

Wil je een keer ervaren of Mindful Walking iets voor jou is? Ga dan mee met de Mindful Walk Clinic.  Ik neem je een uur mee op pad. Lekker de duinen in. En hier laat ik je kennismaken met Mindful Walking in de vorm van neusademhaling, yogaoefeningen, bodyscan en ongemerkt maken we ook nog wat kilometertjes. 

Data: 22 augustus

Kosten: 15,- 

Startlocatie: het Paddepad, Den Haag

Logo patricia_zonder mindfulness.jpg
mindful_walk FB profielfoto.jpg

Mocht je wat meer achtergrondinformatie willen over Mindfulness