patricia-33.jpg

Balans Extra
299,-

In een persoonlijke sessie van een uur gaan we kijken hoe jij er op dit moment voorstaat, maar vooral wat je er aan kunt doen. Maar gaan we in het Balans Extra pakket een stap verder om jouw leefstijl aan te passen op het gebied van o.a. stress en en voeding.

​Inclusief:

- Intake gesprek van 30 min. om te bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt.

· Voorafgaand aan de sessie vul je een uitgebreide vitaliteitscheck in door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment voorstaat, maar vooral wat je er aan kunt doen.

· Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht op voeding, supplementen en ontspanning met oorzaken en oplossingen en deze bespreken we tijdens een coach sessie (face to face of online mogelijk)van 60 min.

·Hierna plannen we 4 Mindful Walk sessies in van 1,5 uur. Waarin we samen de natuur in gaan en ik je tools meegeef om rust in je lichaam te krijgen maar vooral te behouden. En nee totaal niet zweverig, Ik combineer mindfulness-technieken met wandelen en waarbij je weer ten volle je neusademhaling gaat gebruiken. Met als resultaat meer rust en energie.

·En ga je 4-weken aan de slag met de Online VoedingsAcademie. 4 weken lang leer je op een gezonde en toegankelijke manier te koken. Meer weten over het 4-weekse programma? Lees dan hier.

Ja ik ga ervoor en maak nu een afspraak

Door stil te blijven zitten kom je
geen meter verder.
De stap zetten is best eng maar zo stoer!

patricia-16.jpg