top of page
patricia-25.jpg

Balans Super
525,-

Intake, Gezondheidscheck - Adviesplan  - 5 x Mind-Walk - 10 wk Voedingsadvies, 2 extra coachafspraken

Wil je echt een stap verder zetten met een gezondere leefstijl, kies dan voor het coachingspakket, Balans Super. Een 10 weeks programma waarin we niet alleen gaan kijken hoe je stress kunt verminderen maar waarin een vitale leefstijl waarin gezond en lekker eten centraal staan. En je na 10 weken fitter, energieker en ontspannen voelt en je stappen hebt gezet om deze manier van leefstijl vol te houden en je ook lukt om blijvend je leefstijl te verbeteren.

​Inclusief:

- Intake 

Intake gesprek van 30 min. om te bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt.

· Gezondheidscheck

Voorafgaand aan de sessie vul je een uitgebreide vitaliteitscheck in door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment voorstaat, maar vooral wat je er aan kunt doen.

· Persoonlijk adviesplan

Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht op voeding, supplementen en ontspanning met oorzaken en oplossingen en deze bespreken we tijdens een coach sessie (face to face of online mogelijk)van 60 min.

· 5 Mind-Walk sessies

Hierna plannen we 5 Mind-Walk sessies in van 1,5 uur. Waarin we samen de natuur in gaan en ik je tools meegeef om rust in je lichaam te krijgen maar vooral te behouden. En nee totaal niet zweverig, Ik combineer mindfulness-technieken met wandelen en waarbij je weer ten volle je neusademhaling gaat gebruiken. Met als resultaat meer rust en energie.

· 10-weekse Online Voedingsacademie

Ga je 10-weken aan de slag met de Online VoedingsAcademie. 10 weken lang leer je op een gezonde en toegankelijke manier te koken en een gezondere leefstijl neer te zetten. Neem hier een kijkje in het 10 weekse programma.

· Coachgesprekken

2 extra coachafspraken van 60 min. om je op weg te helpen in zowel het opzoeken van ontspanning als voeding. Deze sessies kunnen ook bestaan uit een ontspanningsmassage en/of yoga nidra sessie.

Door stil te blijven zitten kom je
geen meter verder.
De stap zetten is best eng maar zo stoer!

patricia-8.jpg
bottom of page