top of page
patricia-25.jpg

Fit & Vitaal 
"Helemaal in Balans"
525,-

Intake, Gezondheidscheck - Adviesplan  - 5 x Mind-Walk - 10 wk Voedingsadvies, 2 coachafspraken

Wil je echt een stap verder zetten met een gezondere leefstijl, kies dan voor het coachingsprogramma, Fit & Vitaal "helemaal in balans". Een 10 weeks programma waarin we niet alleen gaan kijken hoe je stress kunt verminderen maar waarin een vitale leefstijl waarin gezond en lekker eten centraal staan. En je na 10 weken fitter, energieker en ontspannen voelt en je stappen hebt gezet om deze manier van leefstijl vol te houden en je ook lukt om blijvend je leefstijl te verbeteren.

​Inclusief:

- Intake 

Tijdens het intake gesprek van 30 min. bespreken waar jij nu staat maar vooral waar je naar toe wilt met je leefstijl.

· Gezondheidscheck

Je vult een uitgebreide vitaliteitscheck in door middel van online formulieren. En gaan we eerst kijken hoe jij er op dit moment qua voeding, beweging, supplementen en hormonen voorstaat.

· Persoonlijk adviesplan

Ik maak een persoonlijk adviesplan gericht op voeding, supplementen en ontspanning met oorzaken en oplossingen en deze bespreken we tijdens het 1e coach sessie (face to face of online mogelijk)van 60 min.

· 5 x Mind-Walk sessies

Hierna plannen we 5 Mind-Walk sessies in van 1,5 uur. Waarin we samen de natuur in gaan. En bewegen combineren met ontspanningsoefeningen, te denken aan yoga, mindfulness en meditatie. Ik geef je tools mee om rust in je lichaam te krijgen maar vooral te behouden. En nee totaal niet zweverig. Alles met als resultaat meer rust en energie in jouw lijf.

· 10-weekse Online Voedingsacademie

Ga je 10-weken aan de slag met de Online VoedingsAcademie. 10 weken lang leer je op een gezonde en toegankelijke manier te koken en een gezondere leefstijl neer te zetten. Je ontvangt 10 weken lange heerlijke, gezonde en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Maar je ontvangt ook uitgebreide informatie over hormonen, darmen en supplementen. Iedere week staat er een ander thema centraal.

Een programma waarmee je stap voor stap een verandering zet om een gezondere & fittere leefstijl te behouden.

 

Wil je meer informatie over de 10-weekse Online VoedingsAcademie.

· Coachgesprekken

2 coachafspraken van 60 min. om je op weg te helpen in zowel het opzoeken van ontspanning als voeding. Deze sessies kunnen ook bestaan uit een ontspanningsmassage en/of yoga nidra sessie.

- Eindafspraak

Na het programma plannen we een eindafspraak om jouw resultaten te bespreken en geef ik je handvaten mee zodat jij zelf verder aan de slag kunt met je nieuwe levenstijl.

Door stil te blijven zitten kom je
geen meter verder.
De stap zetten is best eng maar zo stoer!

patricia-8.jpg
bottom of page